joi, 10 martie 2016

Jgheaburi si burlane din otel

Sistemele de jgheaburi si burlane din otel sunt cele mai eficiente solutii de drenaj ale apei pluviale . Durata mare de viata a acestora permite amortizarea investitiei intr-un asemenea sistem, recomandand aceste jgheaburi si burlane, atat in cazul constructiilor noi, cat si in cazul renovarilor de acoperis .
Jgheaburile si burlanele semicirculare sunt disponibile in trei dimensiuni, astfel incat , in functie de conformatia si dimensiunile acoperisului dumneavoastra, sa puteti face cea mai buna alegere . Datorita montajului fara lipituri, sistemele de jgheaburi si burlane moderne necesita un timp de instalare mult mai scurt decat sistemele de tabla zincata, sisteme mai vechi care trebuiau cositorite .

Sisteme de drenaj de calitate sunt vopsite pe ambele parti cu acelasi strat de protectie de calitate superioara, ceea ce le confera o durata de viata mult mai mare comparativ cu alte sisteme de drenaj mai ieftine, realizate tot din tabla de otel vopsita doar pe una din parti . Deasemenea un alt aspect important il reprezinta grosimea otelului folosit la producerea jgheaburilor si a burlanelor . Cu cat grosimea tablei folosite este mai mare, cu atat comportarea in timp a sistemului, va fi mai buna . Astfel, un sistem de drenaj fabricat din tabla de 0,6 mm se va comporta mai bine decat un sistem de drenaj realizat din tabla de 0,4 mm .

Pentru o buna etansare, imbinarile si capacele de jgheab, sunt prevazute cu garnituri, acestea impiedicand aparitia scurgerilor. Carligele de jgheab asigura stabilitate si rezistenta sistemului, si de aceea este important ca aceste carlige sa fie realizate din platbanda cu grosimea de 4-5 milimetri , impiedicand deteriorarea carligelor datorita zapezii .

Jgheaburile si burlanele semicirculare sunt compatibile cu orice fel de invelitoare ( tigla ceramica sau de beton, tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla cutata, etc. ), si datorita duratei mari de viata, in acest moment, acest sistem de drenaj reprezinta cea mai folosita metoda de captare a apelor pluviale .
Paleta de culori in care pot fi achizitionate aceste materiale este una destul de larga si cuprinde nuante de alb, argintiu, negru, caramiziu, rosu, maro, verde si gri.

Daca doriti sa construiti sau sa renovati un acoperis, va recomandam sa alegeti materiale de calitate, evitand produse ieftine cu durata scurta de viata .

SC. Rav Construct Company comercializeaza sisteme de jgheaburi si burlane Metidro, Novatik si Niagara.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa ne contactati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu