miercuri, 1 mai 2013

Fac betoane, dulgherie, pun tabla, termopane, instalatii dar de fapt NU STIU SA FAC NIMIC BINE !!!

Din ce in ce mai des am intalnit persoane cu aptitudini polivalente dar care in realitate nu stiau sa faca nimic bine, persoane care se pricepeau la toate dar de fapt la nimic, persoane care merg pe principiul " las' ca merge si asa, oricum, la banii astia beneficiarul sa zica merci " .

Durerea mare este ca, desi angajatii recunosc ca nu se pricep sa execute o anumita etapa din procesul de constructie al unei case, " patronul firmei " merge pe principiul " incerc cu ai mei si vedem ce o iesi ", fara a se gandi nici o clipa la banii pe care ii poate pierde beneficiarul ( ma refer aici la valoarea materialelor ), in cazul unui montaj defectuos .

Mai jos vedeti cateva poze de la lucrari unde montajul invelitorii tip tigla metalica si al ferestrelor de mansarda au fost executate de angajatii firmelor de constructii, angajati care fac orice le cere patronul, fara a avea curajul sa spuna " sefu' eu nu stiu sa fac asta ! " . Rezultatul este cel care se vede iar reparatia o plateste beneficiarul lucrarii , adica propietarul .


Un filmulet cu alte MIZERII gasiti si AICI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu