marți, 25 iunie 2013

Constructia si vanzarea caselor in 2013

Materialele folosite la constructia casei pot oferi un plus valoare acesteia ( si acest lucru se va reflecta la momentul revanzarii), sau din contra pot face ca pretul cu care se vinde casa sa fie mai mic decat pretul platit pentru ridicarea acesteia .
Un acoperis de calitate va influenta intr-un mod placut un posibil cumparator, dovedindu-i acestuia faptul ca la constructia casei s-au folosit materiale de calitate, si ca aceasta constructie nu a fost gandita pentru revanzare sau pentru un profit mare .
Tigla metalica de calitate se deosebeste de produsele inferioare din aceeasi gama, atat prin grosimea tablei de otel cat si prin calitatea si grosimile straturilor de zinc si polyester folosite pentru protectie . Folosirea unei tigle metalice de calitate indoielnica va induce cumparatorului ideea ca toate materialele folosite la constructia casei sunt de proasta calitate si implicit nu va fi dispus sa plateasca banii ceruti de vanzator .
Prezentarea unor dovezi privind etapele constructiei si materialele folosite ( poze cu etapele lucrarii, certificate de garantie emise de producatori seriosi, certificate de conformitate, etc. ), va duce la castigarea increderii clientului si la cresterea sanselor de realizare a transactiei .
Este important de retinut ca o afacere corecta poate fi benefica pentru ambele parti, atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu