sâmbătă, 6 iulie 2013

Un nou videoclip pe youtube

La o dicutie cu unii dintre colegii sau cunoscutii mei ( care lucreaza in aceasta bransa a acoperisurilor si a ferestrelor de mansarda ), vorbeam despre preturile mici cerute de unii " montatori " pentru diferite servicii prestate ( montajul unui acoperis tip tigla metalica, montajul ferestrelor de mansarda, inlocuirea unor jgheaburi si burlane, refacerea anumitor elemente de dulgherie, etc. ) .
Referitor la ferestrele de mansarda am intalnit oferte de montaj si cu 15 euro/buc, un pret derizoriu care nu iti permite nici sa asiguri salariile, fara a mai discuta de eventuale investitii in scule sau alte echipamente necesare . Sincer sa fiu daca as fi client si as primi doua oferte de pret atat de diferite ( una de 60 euro+TVA/buc si una de 15 euro - intentionat NU AM SCRIS NIMIC DE TVA LA CEL DE AL DOILEA PRET ), as incepe sa imi pun intrebari si sa ma interesez , incercand sa aflu care este pretul corect .
Pentru cei care vor sa se intereseze va invit sa vedeti un videoclip facut de mine despre montaje ieftine de ferestre de mansarda . Pozele sunt realizate la lucrari unde am fost chemati sa reparam sau sa inlocuim respectivele ferestre de mansarda.
Dupa vizionarea videoclipului va rog sa va ganditi daca diferenta de aproximativ 60 euro intre cele doua oferte se justifica si daca sunteti dispusi sa riscati deteriorarea ferestrelor, a finisajelor interioare si a izolatiei , alegand cea mai ieftina oferta . Va asigur ca reparatiile ferestrelor de mansarda din videoclip au costat cu mult mai mult decat pretul unui montaj profesionist .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu