luni, 16 decembrie 2013

Investitia in termoizolarea cladirii

Izolarea corecta a casei reprezinta cea mai sigura si eficienta metoda de a beneficia de confort termic cu cheltuieli de intretinere mici .
Investitia in termoizolarea peretilor si a acoperisului va incepe sa se amortizeze inca din primul moment si va continua indiferent de anotimpul in care va aflati . Izolatia termica nu inseamna numai reducerea pierderilor de caldura, inseamna si pastrarea unui climat placut in mansarda pe timpul verii, fara a folosi aerul conditionat .

Una din cele mai des intalnite solutii pentru izolarea acoperisului, oreprezinta vata minerala . Aceasta poate fi minerala bazaltica ( obtinuta din piatra ), sau minerala din sticla ( obtinuta din sticla ) .

Indiferent de varianta aleasa, izolatia cu vata minerala presupune si folosirea barierei de vapori si a foliei anticondens . Bariera de vapori are rolul de a proteja termoizolatia de actiunea daunatoare a vaporilor din interiorul constructiei, folia anticondens avand rolul de a proteja termoizolatia de condensul care poate aparea sub invelitoare .

In cazul in care in mansarda aveti montate si ferestre de mansarda VELUX va sfatuim sa achizitionati si sisteme de umbrire pentru acestea . Rulourile pentru ferestre de mansarda pot fi atat interioare, cat si exterioare . Achizitionand rulouri ( sau alte sisteme de umbrire pentru ferestre de mansarda ), ajutati la mentinerea unui climat placut in mansarda pe timpul verii, economisind bani prin reducerea consumului de curent electric .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu